Yukarı Yavşan İlkokulu
YAVŞAN KÖYÜ YUKARI YAVŞAN MEZRASI YUKARI YAVŞAN KÜME EVLERİ YUKARI YAVŞAN ILKOKULU BLOK NO 31 İDİL / ŞIRNAK

VİZYON

Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, öğrenci-veli-öğretmen ilişkilerinde hoşgörüyü yakalayan, eğitim, yönetim ve sosyal faaliyetlerde başarısını kabul ettirmiş bir kurum olmak.

MİSYON

Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, özgüveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan, ahlâk sahibi iyi bir insan iyi bir öğrenci iyi bir toplum yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :ikili öğretim

ikili öğretim

Sabah Grubu 07:00-12:40 Öğlen Grubu 12:50-17:40

Servis Bilgisi

Sabah ve öğlen Grubu öğretmenler kendi aralarında bir servisle anlaşarak okula ulaşım sağlamaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 60 km uzaklıktadır, ilçe merkezine iki yol bulunmaktadır. İlçe merkezine uzaklık Tekkeköy yol üstü ulaşım 18km Pınarbaşı köyü yol üstü 27 km.

Yavşan Mezrasına bağlı bir köydür.